Forum Tools Not Working Correctly

Discussion in 'CZ Support Zone' started by Signals, Jun 19, 2010.

  1. Signals

    Signals Suspicious looking stranger

    4,653 Messages
    29 Likes Received
    When I am viewing threads or forums categories and click on ANY of the thread tools it auto jumps to the footer of the page, not opening the selected tools.
  2. Hostile

    Hostile The Duke Zone Supporter

    119,429 Messages
    3,752 Likes Received
    This is not happening to me when I do this. Can anyone else try it and see if it reacts the same way Signals is experiencing?
  3. big dog cowboy

    big dog cowboy THE BIG DOG Staff Member

    60,698 Messages
    12,837 Likes Received
    Everything is working fine for me.
  4. Signals

    Signals Suspicious looking stranger

    4,653 Messages
    29 Likes Received
    'Search this Thread', 'Display Modes' and 'Thread Tools' as well as 'Forum Tools' ' Search this Forum' all do the same thing... they hop to the footer where the copyright is.
  5. hairic

    hairic Well-Known Member

    2,549 Messages
    367 Likes Received
    That's where the tools are, down there.

    [IMG]
  6. Signals

    Signals Suspicious looking stranger

    4,653 Messages
    29 Likes Received
    Nice presentation. :lmao2: :D
  7. hairic

    hairic Well-Known Member

    2,549 Messages
    367 Likes Received
    Yeah, I also forgot to mention that in order to get those links to appear like that and make them link to the bottom of the page, I had to turn javascript off.

    Turn javascript back on and it'll work the way you're used to it.
  8. CliffnMesquite

    CliffnMesquite Well-Known Member

    4,469 Messages
    207 Likes Received
    Oh, I don't know. I have seen a couple of compleat tools around here tonight. And they seemed to be working fine. :)
  9. Signals

    Signals Suspicious looking stranger

    4,653 Messages
    29 Likes Received
    This is not the forum to be bragging about your new razor. ;)
  10. Signals

    Signals Suspicious looking stranger

    4,653 Messages
    29 Likes Received
    To whom it may concern,

    I discovered today that the issue is not with CBZ, but a problem I am having with Google Chrome Browser.

Share This Page